ua en ru

У лікарні Дніпра помер десантник, який отримав поранення в зоні АТО

У лікарні Дніпра помер десантник, який отримав поранення в зоні АТО Фото: в лікарні Дніпра помер поранений в АТО боєць ВДВ

Військовий отримав тяжке поранення під час виконання бойового завдання в районі Водяного Донецької області

У лікарні Дніпра помер десантник, який отримав поранення в зоні проведення антитерористичної операції (АТО). Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомила прес-служба Командування високомобільних десантних військ.

"Із сумом повідомляємо, що сьогодні, 23 лютого 2017 року, у місті Дніпро, в обласній клінічній лікарні ім. Мечникова від отриманого тяжкого поранення помер командир десантно-штурмового взводу 79 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗС України лейтенант Микола Гуцаленко", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що військовослужбовець отримав тяжке поранення під час виконання бойового завдання на позиціях в районі населеного пункту Водяне Донецької області 21 лютого 2017 року.

"Лікарі дві доби боролися за життя молодого офіцера-десантника… Особовий склад 79 окремої десантно-штурмової бригади та командування ВДВ ЗС України висловлює співчуття родині загиблого бойового товариша, справжнього патріота", - наголосили в прес-службі.

Нагадаємо, у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу 19 лютого 2017 року в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення.