ua en ru

Болгарська кастом-студія Vilner перетворила Chevrolet Corvette Stingray C3 1976 року випуску в спорткар

Болгарська кастом-студія Vilner почаклувала над стареньким Chevrolet Corvette Stingray C3 1976 року випуску і перетворила його в молодий і повний сил спорткар.

До екстер'єру "дідка" хлопці з Vilner поставилися максимально ніжно, зате поліпшили двигун, перефарбували і попрацювали над салоном. Кузов отримав новий перламутрово-коричневий відтінок, у той час як оригінальні нікельовані диски для коліс залишилися колишніми. Недоторканими залишилися і задні габарити, зате були додані нові світлодіодні фари денного світла і світлодіодні ж поворотники. На передні крила були поміщені дві хромовані решітки. Над заднім бампером також попрацювали, щоб підкреслити красу ліній моделі. Внутрішня частина даху була оббита телячою шкірою з декоративною обстрочкой. Під капотом "звіра" забився 5,7-літровий "полум'яний мотор" потужністю 300 кінських сил з новими валами і двома здвоєними карбюраторами. Особлива гордість майстрів з Vilner - оригінальний хромований багажник, на якому закріплений вінтажний валізу з верблюжої шкіри.

Що стосується інтер'єру, то приладова дошка була змінена повністю, включаючи спідометр. Звукова система від McIntosh оснащена трьома підсилювачами, крім того, в машині встановлені трехдиапазонная фронтальна акустика Ground Zero і два сабвуфера Peerless. Оббивка зроблена з м'якої телячої шкіри з лазерним гравіруванням, а старі деталі з дерев'яного шпону замінені деталями з коріана. Про замовника, зрозуміло, не сказано ні слова, однак це явно любитель гострих відчуттів.

Фотогалерея