ua en ru

Вболівальники "Фейєноорда" можуть не потрапити на матч ЛЧ з "Наполі"

Вболівальники "Фейєноорда" можуть не потрапити на матч ЛЧ з "Наполі" Фото: футболісти і вболівальники "Фейєноорда" (instagram.com/feyenoord.rotterdam)

Влада Італії не дозволяє продавати квитки на матч

Голландський "Фейєноорд" може залишитися без підтримки своїх уболівальників на гостьовому матчі групового етапу Ліги чемпіонів з італійським "Наполі". Про це повідомляється на сайті роттердамського клубу.

Неаполітанці повідомили "Фейеноорд", що італійська влада не дозволяє продавати квитки для уболівальників голландської команди на матч, який відбудеться в Неаполі 26 вересня.

У повідомленні роттердамського клубу не наводяться будь-які аргументи на користь цього заходу. Зазначається, що клуб має намір звернутися в Королівський футбольний союз Нідерландів і Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА), щоб дізнатися причини даного рішення і постаратися домогтися дозволу на продаж квитків для своїх уболівальників.

За даними італійської преси, причиною такого рішення може досвід Риму. У 2015 році "Рома" приймала "Фейеноорд" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи і в місті було зафіксовано безліч актів вандалізму з боку приїжджих фанатів.

В одній групі Ліги чемпіонів з "Фейєноордом" і "Наполі" знаходяться донецький "Шахтар" і англійський "Манчестер Сіті", які в цей же день, 26 вересня, зіграють між собою на "Етіхад".

Нагадаємо, в цьому місяці італійська влада ухвалила аналогічний захід щодо уболівальників "Ніцци", яка зустрічалася з "Наполі" в кваліфікації Ліги чемпіонів.