ua en ru

Вболівальники зірвали матч чемпіонату Франції "Бастія" - "Ліон"

Вболівальники зірвали матч чемпіонату Франції "Бастія" - "Ліон" Фото: "Бастія" - "Ліон"

Гра продовжена не буде

Матч 33 туру чемпіонату Франції між "Бастієй" і "Ліоном" було зірвано через неналежне поводження корсиканських вболівальників. Про це сообщает офіційний сайт "Ліона".

Зустріч в Бастії повинна була початися о 18:00 за київським часом. Спочатку кілька десятків фанатів господарів вибігли на поле під час передматчевої розминки і напали на гравців "Ліона", зав'язалася бійка.

В результаті футболісти гостей змушені були покинути поле і сховатися в роздягальні. Футболісти "Ліона" змогли відновити розминку тільки через 40 хвилин, а сама гра почалася з годинним запізненням.

Потім, після закінчення першого тайму, вболівальники "Бастії" знову атакували гравців "Ліона", після чого матч був знову перервано.

Після консультацій представників місцевої влади і Професійної ліги футболу (LFP) було ухвалено рішення гру не продовжувати.

Але "Ліон" не може залишити межі стадіону "Бастії". Гравці і співробітники вирушили в автобус, проте їм не дозволили виїхати в аеропорт з міркувань безпеки. Ліонськая команда була змушена повернутися в роздягальню.

Нагадаємо, початок першого матчу 1/4 фіналу Ліги Європи між "Ліоном" і "Бешикташем" було відкладено через те, що велика кількість фанатів французького клубу перед початком поєдинку вибігли на поле.