ua en ru

Бокс: "Українські отамани" перемогли американців

Наші боксери без Ломаченка та Усика розбили "Американських нокаутерів" з рахунком 4:1.

Наші боксери без Ломаченка та Усика розбили "Американських нокаутерів" з рахунком 4:1.

"Українські отамани" розпочали хід Всесвітньою серією боксу (WSB) побиттям "Американських нокаутерів". Матч, який відбувся 16 листопада у Києві, завершився з рахунком 4:1.

Як повідомляє "Проспорт", перший бій у ваговій категорії 52 кг наша команда виграла достроково, і на ринзі він був показовим. Хоча Еррос Каррера в ринзі переміг дебютанта "отаманів" Дениса Шкарубо, однак очко пішло в нашу скарбничку. Далі за справу взявся Павло Іщенко, який впевнено побив Бохотіржона Султунова. Наступну перемогу українцям приніс Денис Лазарєв.

А потім Олександр Ганзуля здолав свого опонента технічним нокаутом. Завершувався боксерський вечір боєм нашого Ростислава Архипенка та гіганта зі Швеції Мохаммеда Салаха. Ростик під бурхливу підтримку вболівальників з у сіх сил старався дістати суперника. Однак судді віддали перевагу легіонеру "нокаутерів". А з залу лунало невдоволення роботою рефері в ринзі.

4:1 - "Українські отамани" б'ють американців у першому турі WSB. Наступний матч наша команда проведе 7 грудня у Броварах проти "Аргентинських кондорів" (Argentina Сondors).

Українські атамани - Американські нокаути, 4:1

Вагова категорія 52 кг:
Денис Шкарубо - Еррос Каррера - показовий матч

Вагова категорія 60 кг:
Павло Іщенко - Бохотіржон Султунов - 3:0 (50:43, 50:44, 50:44)

Вагова категорія 69 кг:
Денис Лазарєв - Нодір Касімов - 3:0 (50:44, 50:45 , 49:46)

Вагова категорія 81 кг:
Олександр Ганзуля - Ентоні Кемпбел - ТКО 4 раунд

Вагова категорія понад +91 кг:
Ростислав Архипенко - Мохаммед Салах - 1:2 (48:47, 46:49, 46:49)