ua en ru

Богдан: Коломойському багато чого не подобається, що ми робимо

Богдан: Коломойському багато чого не подобається, що ми робимо Фото: Андрій Богдан (Віталій Носач/РБК-Україна)

За словами Богдана, зараз спілкування з Коломойським досить рідкісне

Глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що олігарху Ігорю Коломойському не подобається багато, що робить команда глави держави Володимира Зеленського. Про це він розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

Відповідаючи на питання, як часто відбувається спілкування з Коломойським, Богдан відповів, що зараз воно досить рідкісне.

"Раніше майже кожен день (спілкувалися, - ред.), зараз дуже рідко. В основному критикує. Йому багато чого не подобається, що ми робимо", - сказав він, однак не уточнив, за що саме олігарх критикує команду Зеленського.

Крім того, глава Офісу президента прокоментував наявність людей від Коломойського в списках партії "Слуга народу".

"(Олександр, - ред.) Ткаченко - як і я, найнятий менеджер, який виконує свою роботу. Я довго з ним спілкувався, захищав його інтереси, захищав його від політичних переслідувань... Я не є ні його бізнес-партнером, ні частиною його найближчого оточення", - зазначив він.

Крім того, Богдан запевнив, що співробітники телеканалу "1+1" і члени партії "Укроп", які є у списках "Слуги народу", - не від Коломойського.

"Напевно, хтось із них з ним (Коломойським, - ред.) у якихось відносинах. Що таке "Укроп"? Ось, наприклад, Юрій Місягін, член ради партії "Укроп"? Він з Коломойським? Напевно, він його один або два рази бачив. Це мій друг, ми з ним на фронт три роки їздили, під "гради". Так, я його рекомендував на цей округ. Але він що, людина Коломойського?" - заявив глава Офісу президента.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що за місяць на посаді провів зустрічі з олігархами Рінатом Ахметовим, Віктором Пінчуком, Ігорем Коломойським. Як зазначив глава держави, ці представники великого бізнесу вже взяли на себе відповідальність за вирішення конкретних питань. "З іншими я ще не зустрівся, десь ховаються", - сказав він.

Як писало РБК-Україна раніше, український олігарх Ігор Коломойський закликав наслідувати приклад Греції і оголосити в Україні дефолт.