ua en ru

Найбагатшою жінкою РФ стала дружина екс-мера Москви, - Forbes

Найбагатшою жінкою РФ стала дружина екс-мера Москви, - Forbes Фото: найбагатша жінка Росії Олена Батурина

Статок Олени Батуриної оцінюється в 1,1 млрд доларів

Найбагатшою жінкою Російської Федерації четвертий рік поспіль залишається дружина колишнього мера Москви Юрія Лужкова Олена Батурина. Про це повідомляє видання Forbes.

Батурина є головою наглядової ради Inteco Management. Девелоперська група Inteco спеціалізується на проектах будівництва житла в Москві і регіонах Росії. Відзначається, що статки Батуриної за рік зросли на 100 млн доларів і склали 1,1 млрд доларів.


На другому місці рейтингу - екс-дружина мільярдера Дмитра Риболовлєва Олена, статок якої оцінюється в 600 млн доларів. Повідомляється, що Риболовлєва є першою жінкою, яка увійшла в рейтинг найбагатших людей РФ, після укладання "мирової угоди з колишнім чоловіком.

Третє місце найбагатших жінок Росії зайняла генеральний директор інтернет-магазину одягу та взуття Wildberries Тетяна Бакальчук. За даними Forbes, її статки зросли на $125 млн - до $500 млн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перший рядок в щорічному рейтингу найбагатших російських кланів за версією видання Forbes, як і рік тому, посіла сім'я Гуцериевих, тоді як вперше в цьому списку опинилася сім'я Шамалових з підсумковим четвертим місцем.