ua en ru

Бойовиків зобов'язали погоджувати всі рішення з РФ, - Тимчук

Бойовиків зобов'язали погоджувати всі рішення з РФ, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Приводом послужило самовільне підвищення пенсій у ДНР

Влада РФ передала бойовикам самопроголошених "Донецької та Луганської народних республік" так званий регламент взаємодії між "радниками" РФ і ватажками бойовиків. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"За вказівкою "кураторів" "ЛДНР" в міністерстві економічного розвитку РФ, ватажкам "ДНР" і "ЛНР" передали для ознайомлення оновлений регламент взаємодії між "радниками РФ" і А. Захарченко та В. Плотницьким. Новий регламент передбачає обов'язкове узгодження з російськими "радниками" всіх рішень в соціальній сфері та у формуванні кадрової політики, під загрозою припинення фінансування Росією окремих напрямків життєдіяльності "ЛДНР", - написав Тимчук.

За його словами, підставою для прийняття такого рішення стало самовільне підвищення Захарченко пенсій в ДНР з серпня поточного року.

"Також стурбованість російських "кураторів" викликають "внутрішні конфлікти між керівництвом різних рівнів в ЛНР/ДНР, провали в кадровій політиці та створення перешкод у діяльності великих промислових підприємств ЛНР/ДНР", - додав Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активн...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 27 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики продовжують формування так званого "Слов'янського батальйону" для проведення диверсій і терактів на території Донецької і Луганської областей.