ua en ru

Бойовиків на Донбасі примушують обстрілювати будинки місцевих жителів, - розвідка

Бойовиків на Донбасі примушують обстрілювати будинки місцевих жителів, - розвідка Фото: бойовики (twitter.com/dubovoyslavyans)

Російські куратори примушують бойовиків виконувати провокаційні обстріли

Бойовиків на тимчасово непідконтрольних Україні територіях Донецької і Луганської області примушують обстрілювати будинки місцевих жителів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

"Російські куратори примушують бойовиків виконувати провокаційні обстріли будівель місцевого населення в районах розташування підрозділів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, в тому числі у зв'язку з цим серед особового складу 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) АК ЗС РФ спостерігається подальше погіршення морально-психологічного стану та зниження мотивації до продовження військової служби.

Крім того, значну кількість військовослужбовців 1, 2 АК перевели на казармове положення та обмежили за відвідування сімей.

Бойовиків на Донбасі примушують обстрілювати будинки місцевих жителів, - розвідка

Фото: скріншот Facebook (facebook.com/theDefenceIntelligence.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заробітна плата бойовиків менше зарплати військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі більш ніж в 5 разів.