ua en ru

Бойовики заявили про "наступ ВСУ" на Донбасі напередодні засідання контактної групи в Мінську

Бойовики заявили про "наступ ВСУ" на Донбасі напередодні засідання контактної групи в Мінську Фото: бойовики на Донбасі (фото з відкритих джерел)

На Донбасі бойовики поширили дезінформацію напередодні засідання ТКГ

Бойовики на тимчасово непідконтрольних Україні територіях Донецькій і Луганській області, заявили про імовірний близький "наступ" Збройних сил України (ЗСУ) напередодні засідання Тристоронньої контактної групи (ТКГ) у Мінську, Білорусь, 7 червня 2017 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Напередодні чергового засідання підгрупи з безпеки та економічної підгрупи ТКГ по врегулюванню ситуації в Україні 7 червня в місті Мінськ в ЗМІ "ЛНР / ДНР" спеціально поширювалася дезінформація про наступ ВСУ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, бойовики заявили про "можливий наступ найближчим часом підрозділів ЗС України та активізацію діяльності українських диверсійно-розвідувальних груп".

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 7 червня Командуванням російсь...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 7 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час сьогоднішнього засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську планується узгодження дати обміну полоненими. У засіданні ТКГ візьмуть участь всі 4 робочі підгрупи.