ua en ru

Бойовики забрали зброю і спецавтомобілі з відділень "Ощадбанку" в Алчевську і Свердловську, - ЛОДА

Бойовики забрали зброю і спецавтомобілі з відділень "Ощадбанку" в Алчевську і Свердловську, - ЛОДА Джерело фото:businessinsider.com
Бойовики так званої "Луганської народної республіки" забрали зброю і спецавтомобілі з відділень "Ощадбанку" в Алчевську та Луганську.

Бойовики так званої "Луганської народної республіки" забрали зброю і спецавтомобілі з відділень "Ощадбанку" в Алчевську та Луганську. Про це заявив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

"В Алчевську озброєні автоматами люди, представилися міліцією ЛНР, забрали з банку 10 пістолетів "ТТ", три - "Форт-17", один - Макарова й автомат Калашникова, а в Свердловську - шість пістолетів Макарова, два пістолети "ТТ", два - "Форт-17", а також автомат Калашникова з патронами. Крім того, з гаража банківського відділення в Свердловську терористи забрали три броньованих спецавтомобіля "Форд-Транзит", - повідомив Москаль.

Москаль зазначив, що заволодіння зброєю і спецтехнікою зареєстровано в міліцейських підрозділах на контрольованій Україною території.

Нагадаємо, в ЛНР заявили про початок націоналізації місцевих банків.