ua en ru

Бойовики за добу тричі обстріляли позиції сил АТО під Маріуполем, - штаб

Бойовики за добу тричі обстріляли позиції сил АТО під Маріуполем, - штаб
Бойовики за минулу добу тричі обстріляли позиції сил антитерористичної операції в районі н. п. Чермалик поблизу Маріуполя (Донецька обл.).

Бойовики за минулу добу тричі обстріляли позиції сил антитерористичної операції в районі н. п. Чермалик поблизу Маріуполя (Донецька обл.). Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу оборони Маріуполя.

"За вчорашній день терористами було здійснено два обстрілу позицій українських військ, розташованих в районі населеного пункту Чермалик, близько 14.00 і 15.00. В 20:30 був здійснений обстріл тих же позицій зі стрілецького озброєння, а саме з АГС-17. Постраждалих немає", - сказано в повідомленні.

Також ввечері двічі були помічені безпілотники над позиціями українських військ над н. п. Гнутово і Талаківка, які були запущені з тимчасово підконтрольної ДНР території.

"Як у випадку з БПЛА, так і під час обстрілу позицій, українськими військовими вогонь не відкривався. Сили АТО на провокації не піддавалися, тим самим повністю дотримуючись умов мінських домовленостей", - повідомили в штабі.

Як зазначається, вночі активності терористів не спостерігалося.

В штабі оборони також нагадуючи жителям міста про проведення силами АТО навчань за межами міста. "Через це мешканці центральної частини міста і західній його околиці можуть чути звуки пострілів і вибухів, як в денний і вечірній час", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, 9 грудня на всіх позиціях сил АТО на Донбасі введено в дію режим припинення вогню.