ua en ru

Бойовики за добу 9 раз обстріляли Кримське з мінометів і "Градів", - голова ЛОДА

Бойовики за добу 9 раз обстріляли Кримське з мінометів і "Градів", - голова ЛОДА
Бойовики за добу 9 раз обстріляли Кримське Луганській області з мінометів і "Градів".

Бойовики за добу 9 раз обстріляли Кримське Луганській області з мінометів і "Градів". Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації (ЛОДА) Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

"За минулу добу з мінометів і артилерії були обстріляні Кряківка, Оріхове-Донецьке, Чорнухине. Особливо інтенсивних обстрілу зазнала Кримське Новоайдарського району, яке, починаючи з вчорашнього ранку і протягом ночі, обстріляли з мінометів і "Градів" дев'ять разів", - заявив Москаль.

Крім цього, за його даними, учора, після 19.00 бойовики з боку Веселої Гори скоїли 20 артилерійських пострілів в напрямку теплоелектростанції м. Щастя, в результаті чого пошкоджено будівлю, де дислокується підрозділ Міністерства внутрішніх справ.
Також Москаль повідомив про загострення ситуації у Станиці Луганській.

"Вкрай загострилася ситуація в Станиці Луганській, яка фактично знаходиться на лінії фронту. Жителі, які не встигли виїхати в інші регіони, не виходять з будинків, діти не відвідують дитсадки і школи, державні та комунальні установи не працюють. Вчора Станицю Луганську протягом дня обстрілювали шість разів, а вночі перестрілки тривали", - повідомив голова ЛОДА.

За його словами, в результаті обстрілу в Станиці зруйнований будинок по вул. 1 Травня, мінометним вогнем пошкоджено школа №1, а також гараж та дві автівки. В ході автоматної стрілянини бойовики перебили з автоматичної зброї газопровід низького тиску з послідуючим загорянням. Крім цього, бойовики відкрили вогонь по працівникам газової служби.

Нагадаємо, вчора, 11 листопада, Москаль повідомляв, що в Станиці Луганській області за обстрілу бойовиків припинена робота районної державної адміністрації.