ua en ru

Бойовики за день 63 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за день 63 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за минулий день станом на 18:00 обстріляли позиції сил антитерористичної операції 63 рази. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На всій лінії розмежування штабом АТО зафіксовано 63 обстріли із застосуванням бойовиками різноманітного озброєння. Основними місцями зосередження вогню терористів залишаються райони поблизу Донецького аеропорту, на Дебальцевському і Маріупольському напрямках, а також Кримське та Станиця Луганська Луганської області", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, бойовики з "Градів" тричі обстріляли українських військових в районі н. п. Кримське, двічі - в районі н. п. Геївка і Піски. Також під вогонь реактивних систем потрапили Водяне, Красногорівка, Новоселівка, Новомихайлівка, Нижнє, Новокалинове, Отрадівка, Старогнатівка, Первомайськ, Тошківка, Трьохізбенка, Тоненьке, Чорнухіне.

Бойовики також обстріляли ряд населених пунктів з артилерії та мінометів - найбільше Станицю Луганську та Кримське (по 4 рази), Троїцьке (3 рази).

Крім того, під Слов'яносербському та поблизу Новгородського бойовики вели вогонь з танків. В районі н. п. Орлово-Іванівка та Кримське протягом дня українських військових обстрілював снайпер.

"На кожен постріл противник отримував адекватну відповідь українських військових. Так, наприклад, в районі населеного пункту Чермалик, внаслідок відповіді наших артилеристів бойовики втратили танк і групу піхоти", - зазначили в штабу.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі загинуло 4 українських військових і 32 отримало поранення.