ua en ru

Бойовики за день 36 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за день 36 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції.

Бойовики за день 36 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Зафіксовано тридцять шість випадків відкриття вогню з боку терористів. Бандити вели вогонь з гармат, танків, мінометів і установок "Град", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, спроби невдалих атак були зафіксовані поблизу населених пунктів Золоте, Станично-Луганське, Донецький, Щастя, Трьохізбенка, Новобахмутовка, Дослідне, Тоненьке, аеропорт Донецьк, Авдіївка, Новокалиново, Богданівка, Міус, Чорнухине, Никишино, Погоди, Кам'янка, Дебальцеве, Виноградне, Талаківка, Ломакино, Водяне, Чермалик і Маріуполь.

"За інформацією центру по контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін в районі донецького аеропорту протягом дня домовленості про припинення вогню на 100 відсотків виконані не були. Лунали постріли і вибухи. Однак, станом на 17 годин обстановка в Донецькому аеропорту була відносно спокійною", - повідомили в штабі.

Артилерія сил АТО, згідно з повідомленням, завдала 18 вогневих ударів для придушення вогневих позицій бойовиків.

Нагадаємо, сьогодні у Луганську представники України, Росії та ОБСЄ домовилися про заходи по припиненню вогню на Донбасі.