ua en ru

Бойовики за час "великоднього перемир'я" тричі обстріляли безпілотники ОБСЄ, - СЦКК

Бойовики за час "великоднього перемир'я" тричі обстріляли безпілотники ОБСЄ, - СЦКК Фото: спостерігачі ОБСЄ (kmu.gov.ua)

Бойовики на Донбасі третю добу поспіль порушують "великоднє перемир'я"

Проросійські бойовики на Донбасі за час так званого "великоднього перемир'я", яке розпочалося 30 березня 2018 року, тричі обстріляли безпілотники моніторингової місії ОБСЄ. Про це йдеться в повідомленні Спільного центру по контролю і координації режиму припинення вогню, опублікованому на Facebook-сторінці прес-центру штабу АТО.

Зокрема, українська сторона СЦКК, що бойовики третю добу поспіль порушують "великоднє перемир'я". За даними спостерігачів ОБСЄ, за останні три дні під час верифікаційних заходів відведення техніки і озброєнь на окупованих територіях бойовики тричі обстріляли БПЛА моніторингової місії.

"При цьому, поблизу населеного пункту Міусинськ (Луганська область, - ред.), де бойовики влаштували своєрідний "полігон", безпілотник СММ ОБСЄ був збитий. У всіх цих випадках представники місії були змушені покинути райони спостереження", - зазначили в СЦКК.

Крім того, спостерігачам вдалося зафіксувати в цьому районі колону з 10 БМП, а також підготовку підрозділів російсько-окупаційних військ.

Українська сторона СЦКК: Протягом трьох днів «Великоднього перемир’я» російсько-окупаційні війська тричі здійснювали...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі за день 14 разів обстріляли українських військових.