ua en ru

Бойовики за день 14 разів обстріляли українських військових, - штаб

Бойовики за день 14 разів обстріляли українських військових, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Противник, у тому числі, застосував заборонені мінськими угодами міномети

Проросійські бойовики на Донбасі обстріляли позиції Збройних сил України з заборонених мінськими угодами мінометів. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що окупаційні війська продовжують зривати домовленості про повне припинення вогню на період великодніх свят. З початку дня бойовики здійснили 14 обстрілів позицій українських захисників.

Зокрема, на Луганському напрямку противник із заборонених мінськими угодами мінометів і великокаліберних кулеметів обстріляв укріплення поблизу Луганського.

На Донецькому напрямку з мінометів бойовики відкривали вогонь по українських опорних пунктах в Пісках, а з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - поблизу Водяного. Кулемети і стрілецьку зброю противник застосував в районі Павлополя, там же зафіксовано снайперський вогонь. Крім того, зі стрілецької зброї обстріляно захисників Авдіївки та позиції на шахті Бутівка.

"В результаті ворожого вогню жоден український воїн не постраждав. Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контролюється нашими захисниками", - йдеться в повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 1 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше в Міноборони підтвердили інформацію про двох поранених на Донбасі військових в результаті бойових дій 31 березня.