ua en ru

Бойовики відновили обстріл Станиці Луганської, РДА призупинила роботу, - Москаль

Бойовики відновили обстріл Станиці Луганської, РДА призупинила роботу, - Москаль
Бойовики сьогодні, 29 жовтня, о 9:00 відновили обстріл з мінометів, артилерії і великокаліберних кулеметів Станиці Луганської, районна державна адміністрація (РДА) призупинила роботу.

Бойовики сьогодні, 29 жовтня, о 9:00 відновили обстріл з мінометів, артилерії і великокаліберних кулеметів Станиці Луганської, районна державна адміністрація (РДА) призупинила роботу. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

"Бойовики почали обстрілювати селище після того, як з величезними зусиллями тут відновлено енерго-, водо - і теплопостачання, заробила банківська система, державні установи, призначений голова райдержадміністрації", - сказав Москаль.

Як зазначається, один зі снарядів вибухнув в 300 метрах від будівлі РДА, зруйнований гараж, пошкоджено житлові будинки та підсобні приміщення. За даними прес-служби, РДА та інші державні установи припинили роботу, а співробітники відпущені по домівках.

"На жаль, відновлення Донбасу йде таким чином, що ми вкладаємо в відновлювальні роботи 1000 гривень, а бойовики за один обстріл завдають шкоди на мільйон. Станично-Луганський район залишається незахищеним від бойовиків, від селища до позицій терористів - всього півтора кілометра. За словами місцевих жителів, на стороні ЛНР йде нарощування техніки і живої сили супротивника", - додав він.

У зв'язку з цим Москаль направив телеграму начальнику Генштабу України Віктора Муженка з проханням вжити невідкладних заходів для захисту Станиці Луганської та району.

Нагадаємо, в Станично-Луганському районі Луганської області 22 жовтня було відновлено електропостачання.