ua en ru

Бойовики ведуть обстріл позицій АТО під Слов'янськом, серед силовиків є втрати, - ІО

Бойовики ведуть обстріл позицій сил антитерористичної операції під Слов'янськом, серед силовиків є втрати.

Бойовики ведуть обстріл позицій сил антитерористичної операції під Слов'янськом, серед силовиків є втрати. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

"В даний час терористи ведуть обстріл позицій сил АТО під Слов'янськом. Зокрема, з мінометів обстрілюється блокпост силовиків на перетині доріг на Слов'янськ і Красний Лиман. Серед силовиків є втрати", - написав він.

Цю інформацію у своєму Facebook підтвердив і командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

"Скільки потрібно смертей щоб країна і вищі керівники зрозуміли що йде війна! Знову терористи показали що з ними можна домовлятися. Тривають обстріл наших постів, вбиті двоє військовослужбовців і двоє поранено. Вимагаємо негайного запровадження військового стану! Для блага країни його треба ввести зверху, інакше це буде зроблено знизу, стихійно, з великою шкодою для держави. Прийшов час визначитись на чиєму боці влада. Діяти треба негайно. Почуйте нас!", - написав він.

Нагадаємо, раніше Президент України провів нараду з силовиками і на підставі рішення Ради Національної безпеки і оборони №548/2014 продовжив режим незастосування сили до 22:00 понеділка 30 червня.

Механізм реалізації цього рішення було обговорено на нараді за участю голови Верховної Ради Олександра Турчинова, голови Служби Безпеки Валентина Наливайченка, виконуючого обов'язки міністра оборони Михайла Коваля, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голови Державної прикордонної служби Миколи Литвина, командувача Національної гвардії Семена Полторака.