ua en ru

Бойовики з вечора 10 разів порушили режим припинення вогню, - штаб АТО

Бойовики з вечора 10 разів порушили режим припинення вогню, - штаб АТО

Бойовики з минулого вечора 10 разів порушили режим припинення вогню в зоні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Протягом ночі з 21 на 22 березня в зоні АТО українські воїни продовжували протистояння з незаконними збройними формування в Донецькому, Луганському та Маріупольському напрямках. З 20 години вечора до 5 години ранку зафіксовано 9 обстрілів і одне бойове зіткнення... Загалом, за ніч, з 20 до 24 годин ворог 6 разів порушував режим припинення вогню, ще 4 випадки зафіксовано з півночі до 5 ранку", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Луганському напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли Сокільники та Станицю Луганську, а в 23:30 з 120-міліметрових мінометів - Трьохізбенку.

На Донецькому напрямку близько 22:00 з 82-міліметрових мінометів терористи вели вогонь по Пісках, а зі стрілецької зброї та гранатометів - по Опитному.

На Маріупольському напрямку з 20:10 вечора 40 хвилин бойовики вели вогонь з 120-міліметрового міномета по селищу Широкіне.

Крім того, в районі Маріуполя спостерігається активність повітряної розвідки противника.

"Наші сили протиповітряної оборони виявили безпілотники над Зорею, Кальчиком, Талаківкою, Кас'янівкою", - відзначили в штабі.

Нагадаємо, за минулий день бойовики 30 разів порушили режим припинення вогню.