ua en ru

Бойовики надвечір 28 липня активізувалися в районі Щастя, - штаб АТО

Бойовики надвечір 28 липня активізувалися в районі Щастя, - штаб АТО Фото: бойовики на сході України

Російсько-терористичні війська здійснили 47 обстрілів позицій сил АТО

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на території Донецької та Луганської областей протягом 28 липня 2015 р. залишається стабільно напруженою, повідомили у прес-центрі АТО у Facebook.

Станом на 18:30 російсько-терористичні війська здійснили 47 обстрілів позицій сил АТО, у тому числі і в порушення Мінських угод. З опівночі, протягом півгодини, з боку окупованої Горлівки, зі 152-мм артилерії бойовики обстрілювали позиції сил АТО поблизу селища Курдюмівка Донецької області.

"Практично одночасно з 1:40 почався обстріл відразу декількох позицій сил АТО. З танка - поблизу н.п. Майське, зі 120-мм мінометів - в районі міста Авдіївка, зі 122-мм артилерії поблизу н.п. Дослідне. Пізніше мінометному обстрілу калібру 120-мм піддалися наші позиції в районі н.п. Мар'їнка ", - йдеться в повідомленні.

О 16:20 бандформування активізувалися поблизу н.п. Щастя. Протягом кількох годин з напрямку Мілова Гора вони використовують по силах АТО танк і 82-мм міномети. "Турбуючий вогонь" бойовики вели в районі н.п. Станиця Луганська, Піски, Красногорівка, Опитне, Авдіївка, Миколаївка, а поблизу н.п. Новомар'ївка, Мар'їнка, Луганське працював ворожий снайпер.

Протягом 28 липня обстановка в зоні проведення АТО на території Донецької та Луганської областей залишається стабільно н...

Posted by Прес-центр АТО on 28 липня 2015 р.

Нагадаємо, в зоні АТО, за даними АПУ, від Мар'їнки до Волновахи зберігається перемир'я.