ua en ru

Бойовики влаштували між собою перестрілку біля Станиці Луганської

Бойовики влаштували між собою перестрілку біля Станиці Луганської Фото: бойовики

Стрілянина була добре чутна в центрі Станиці Луганської та на околицях

В районі пішого переходу Станиці Луганській бойовики влаштували перестрілку з використанням автоматичної зброї і гранатометів. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Вчора, 5 січня, близько 23:00 в Станиці Луганської в районі мосту через річку Сіверський Донець, на території, підконтрольній незаконним збройним формуванням, поблизу пішохідного пункту пропуску з окупованої території сталася перестрілка між терористами з використанням стрілецької зброї і гранатометів", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що стрілянину було добре чути в центрі Станиці Луганської та на околицях. Також було зафіксовано потрапляння зі стрілецької зброї у відділення Пенсійного фонду на території населеного пункту.

В районі пішого переходу у Станиці Луганській бойовики влаштували перестрілку з використанням автоматичної зброї та гран...

Опубліковано Луганська обласна державна адміністрація 5 січня 2016 р.

"Швидше за все, бойовики не змогли поділити те, що "наколядували" на пішохідному переході, напилися і почали стріляти один в одного", - зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Лою.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру АТО, за минулу добу, 5 січня, бойовики 23 рази обстріляли українських військових.