ua en ru

Бойовики протягом доби обстрілювали блокпост "Марїнка", - Держприкордонслужба

Бойовики протягом доби обстрілювали блокпост "Марїнка", - Держприкордонслужба Фото: бойовики протягом доби обстрілювали блокпост "Марїнка"

Було випущено близько 50 мін та 150 пострілів з АГС

Протягом доби незаконні збройні формування продовжували порушувати режим припинення вогню та обстрілювали позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Протягом доби незаконні збройні формування продовжували порушувати режим припинення вогню. З напрямку н.п. Олександрівка, що на непідконтрольній території, з мінометів, АГС та стрілецької зброї терористи вели вогонь по блокпосту "Марїнка", на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. По позиціям українських військових було випущено близько 50 мін та 150 пострілів з АГС. Захисники блокпосту відкривали вогонь у відповідь", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що крім того бандити з мінометів обстрілювали блокпост "Майорське", серед українських військових постраждалих не має.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 9 поранені.