ua en ru

Бойовики протягом ночі 40 разів відкривали вогонь вздовж усієї лінії розмежування у зоні АТО

Бойовики протягом ночі 40 разів відкривали вогонь вздовж усієї лінії розмежування у зоні АТО Фото: АТО на Донбасі

30 обстрілів було проведено на Донецькому напрямку

Бойовики протягом ночі 40 разів відкривали вогонь вздовж усієї лінії розмежування у зоні проведення антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"З 18 години вчорашнього вечора до 6 ранку російсько-терористичні найманці 40 разів відкривали вогонь вздовж усієї лінії розмежування. Із них 30 обстрілів проведено на Донецькому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели провокаційний вогонь по Пісках, Мар'їнці, Авдіївці та Первомайському.

"На Артемівському напрямку терористи обстріляли Зайцеве. На Луганському - з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї - місто Щастя, а на Маріупольському - Широкине", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що бойовики вели прицільний вогонь по позиціях ЗСУ у Мар'їнці, Широкиному та Чермалику, застосовуючи гранатомети та стрілецьку зброю.

З 18 години вчорашнього вечора до 6 ранку російсько-терористичні найманці 40 разів відкривали вогонь вздовж усієї лінії ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 21 ноября 2015 г.

Нагадаємо, вчора протягом дня бойовики обстрілювали сили АТО на Донецькому та Артемівському напрямках.