ua en ru

Бойовики "Талібану" напали на поліцейські блокпости в Афганістані, є загиблі

Бойовики "Талібану" напали на поліцейські блокпости в Афганістані, є загиблі Фото: бойовики "Талібану" (Paula Bronstein/Getty Images)

В результаті нападу загинули не менше 6 поліцейських

В Афганістані в результаті нападу бойовиків терористичної організації "Талібан" на блокпости в південній провінції Забул загинули не менше 6 поліцейських, передає ToloNews з посиланням на місцеву владу.

Повідомляється, що в неділю ввечері бойовики атакували контрольно-пропускні пункти в південній провінції Забул, в результаті чого загинули не менше 6 поліцейських і ще 8 отримали поранення. За словами чиновників, зіткнення сталися в районі провінції Аргандаб.

"Зіткнення тривали сім годин, в результаті чого були вбиті вісім бойовиків "Талібану", а ще 12 поранені", - повідомили чиновники.

Також повідомляється, що сили безпеки змогли відбити атаку після кількох годин. На даний момент офіційні джерела не надають більш детальну інформацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Афганістані таліби напали на блокпост в провінції Кундуз, в результаті чого загинули 13 поліцейських.