ua en ru

Бойовики за добу 53 рази обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу 53 рази обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Активні бойові дії велися під Маріуполем

За минулу добу, 30 червня, проросійські бойовики 53 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Упродовж минулої доби, 30 червня, проросійські бойовики 53 рази обстріляли позиції українських підрозділів, застосовуючи при цьому важке озброєння", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що вночі бойовики обстріляли сили АТО в районі Пісків і Новгородського з мінометів калібру 120-мм і 82-мм На Артемівському напрямку з важких мінометів і гранатометів обстріляні Ленінське, Кірове, Лозове, Луганське та Майорськ.

"На Луганщині 120-мм міни і гранати вибухали на позиціях українських воїнів поблизу Станиці Луганської та Новотошківського. Також Станиця Луганська була обстріляна з зенітних установок. Але найбільш активно проросійські гібридні бандформування діяли на підступах до Маріуполя. З різноманітного озброєння кілька разів було обстріляне селище Широкине. А близько опівночі з 122-мм гаубиць і переносних версій РСЗВ "Град" кремлівські найманці вдарили по Бердянському", - йдеться в повідомленні.

Впродовж минулої доби, 30 червня, проросійські бойовики 53 рази обстріляли позиції українських підрозділів, застосовуючи...

Posted by Прес-центр АТО on 30 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, ОБСЄ фіксує зростання інтенсивності обстрілу біля донецького аеропорту.