ua en ru

Бойовики за добу 83 рази обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу 83 рази обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Золоте Луганської обл. обстріляно з реактивних систем залпового вогню

За минулу добу, 29 червня, проросійські бойовики 83 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Учора вдень, 29 червня, вони (бойовики, - ред.) здійснили 38 обстрілів позицій сил АТО. Ще понад 40 випадків порушення умов припинення вогню з боку НЗФ було зафіксовано з вечора до півночі. Всього за минулу добу загарбники 83 рази відкривали вогонь по українським воїнам", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики вели обстріли по всій лінії розмежування з 82-мм і 120-мм мінометів. Зокрема, обстріляні Мар'їнка, Красногорівка, шахта "Бутівка" і Піски під Донецьком.

В Луганській обл. бойовики обстріляли Кряковку, Новотошківське, Золоте і Станицю Луганську, а на Артемівському напрямку - Кірове, Ленінське та Майорськ. На півдні Донецької обл. обстріляні Новотроїцьке та Гранітне.

"Поточна доба в зоні проведення АТО також почалася шумно. З понад 10 випадків порушення бойовиками режиму тиші - половина з застосуванням забороненого артилерійського озброєння. Зокрема, Дружба і Врубівка, що на Артемівському напрямку, потрапили під вогонь 122-мм гаубиць. А по Золотому вдарили РСЗВ бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Бойовики проросійських бандформувань й далі брутально порушують будь-які домовленості про деескалацію конфлікту на сход...

Posted by Прес-центр АТО on 29 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, в Донецькій обл. бойовики обстріляли місію ОБСЄ.