ua en ru

Бойовики за добу 83 рази обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу 83 рази обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Найскладнішою залишається ситуація в районі Донецька

Проросійські бойовики за минулу добу, 20 червня 83 рази обстріляли сили антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру (АТО) в Facebook.

"Бойовики російсько-терористичних бандформувань протягом минулої доби 83 рази порушили умови припинення вогню. Найскладнішою залишається ситуація в районі Донецька", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під Донецьком бойовики обстріляли з 120-мм мінометів Красногорівкe, Опитне, Мар'їнку, Піски, Авдіївку, Опитне також було обстріляно з 152-мм гаубиць, а з 122-мм артсистем бойовики обстріляли Широкине.

В Луганській обл. обстріляні позиції сил АТО в районі Золотого і Станиці Луганської.

"Вранці 21 червня, - ред.) бандити проросійських гібридних збройних угруповань вже більше 15 раз обстріляли позиції сил АТО. В основному на Донецькому напрямку", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що з опівночі бойовики неодноразово обстрілюють Авдіївку, Піски, Опитне, Березове і Мар'їнку. Крім того, з мінометів обстріляні околиці Попасної і Троїцького Луганської обл.

Бойовики російсько-терористичних бандформувань впродовж минулої доби 83 рази порушили умови припинення вогню. Найскладн...

Posted by Прес-центр АТО on 20 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, бойовики підірвали міст між Попасною і Троїцьким.