ua en ru

Бойовики за добу 14 разів обстріляли українські блокпости, поранено міліціонера, - МВС

Бойовики за добу 14 разів обстріляли українські блокпости, поранено міліціонера, - МВС Фото: Збройні сили України

Внаслідок обстрілів поранення отримав співробітник міліції

Протягом доби бойовики 14 разів з гранатометів, зенітних установок та стрілецької зброї обстрілювали блокпости Збройних сил України (ЗСУ) та територію Новоайдарського, Попаснянського та Станично-Луганського районів. Внаслідок обстрілу поранення отримав співробітник міліції, повідомляє прес-служба ГУМВС України у Луганській області.

"Тричі зі сторони підконтрольних "ЛНР" с. Раївка та с. Весела гора зі стрілецької і снайперської зброї бойовики обстріляли блокпости ЗСУ у м. Щастя. Внаслідок обстрілу 38-річний співробітник міліції отримав поранення. Тричі зі сторони підконтрольного "ЛНР"с. Сокольники зі стрілецької зброї та підствольного гранатомету бойовики обстрілювали с. Трьохізбенка. Двічі з території с. Хороше і с. Сокольники з гранатометів бойовики обстрілювали блокпост ЗСУ у с. Кримське, Новоайдарського району. Тричі зі сторони підконтрольних "ЛНР" м. Первомайськ і м. Золоте-5 зі стрілецької зброї та мінометів бойовики здійснювали обстріли вул. Первомайської та Артемівської м. Попасна і блокпосту ЗСУ у м. Золоте-4. Двічі зі сторони с. Жолобок зі стрілецької зброї бойовики обстрілювали блокпост ЗСУ біля с. Донецький", - йдеться у повідомленні.

Також, сьогодні, 3 червня 2015 р., о 03:05 ранку зі сторони пам'ятника князя Ігорю (територія підконтрольна "ЛНР") бойовики з мінометів обстріляли блокпост ЗСУ у смт. Станиця Луганська. Інформація щодо постраждалих не надходила. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 258 КК України «Терористичний акт».

Нагадаємо, бойовики продовжують обстріли позицій сил АТО.