ua en ru

Бойовики за добу 87 разів обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу 87 разів обстріляли сили АТО, - штаб Фото: Бойовики на Донбасі

Зафіксовано застосування бойовиками реактивних систем залпового вогню в районі Красногорівки

Протягом минулої доби, 11 серпня, бойовики 87 разів обстріляли позиції українських військових в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центу АТО на Facebook.

Так, згідно із повідомленням, вчора, 11 серпня з 18 години і до опівночі, поблизу Донецька під вогнем 120-міліметрових мінометів опинилися наші позиції в Новгородському, двічі в Пісках та Авдіївці. А близько 21 години найманці вели вогонь з артилерії калібру 152 міліметри по Красногорівці.

Крім того, о 23.45 бойовики застосували реактивні системи залпового вогню в районі Красногорівки.

"Поблизу Маріуполя, з 19 години ворог зі 120-міліметрових мінометів та артилерії 152 калібру бив по Старогнатівці і Чермалику. Близько 20 години бойовики двічі з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї обстріляли сили АТО в Кримському, що на Луганщині. А з 23 години, також, зі 120-міліметрових мінометів вели вогонь по селищу Зайцево на Артемівському напрямку. Після опівночі, 12 серпня, вогнева активність противника продовжилась в основному на Донеччині. Тут, близько 1 ночі, ворог вів вогонь з БМ-12 "Град" по Водяному, Опитному, Пісках та Новоселівці", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що 12 разів найманці застосували артилерію, 21 - міномети, 5 - реактивні системи залпового вогню БМ-12 "Град", 65 разів обстрілювали наші позиції з гранатометів і стрілецької зброї.

В зоні АТО російсько-терористичні угруповання продовжують обстріли українських позицій з озброєння, що заборонене Мінськ...

Posted by Прес-центр АТО on 11 серпня 2015 р.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України планує створити регіональну військову прокуратуру в зоні антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.