ua en ru

Бойовики за добу понад 70 разів обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу понад 70 разів обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Обстріли тривали неодноразово зі 120-мм мінометів і танків, 122 та 152-мм гаубиць

Бойовики протягом минулої доби, 24 липня, здійснили понад 70 обстрілів позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

Зазначається, що обстріли тривали неодноразово зі 120-мм мінометів і танків, 122 та 152-мм гаубиць.

"Вчора, 24 липня, попри відносне затишшя до 18-ї години, з настанням темряви російсько-терористичні війська значно посилили обстріли позицій сил АТО. Кількість обстрілів за добу склала понад 70. Вчора, з 18-ї по 24-ту годину 24 липня, зазнали бандитських обстрілів із забороненої Мінськими угодами зброї наші позиції в районах н.п. Старогнатівка, Піски, Ленінське, Новгородське, Верхньоторецьке, Богданівка, Лозове, Луганське", - йдеться у повідомленні.

ОПЕРАТИВНЕ ЗВЕДЕННЯ НА РАНОК 25 ЛИПНЯ 2015 РОКУВчора, 24 липня, попри відносне затишшя до 18-ї години, з настанням тем...

Posted by Прес-центр АТО on 24 июля 2015 г.

Також повідомляється, що протягом поточної доби, 25 липня, російсько-терористичні війська продовжили обстріли позицій сил АТО.

"В районі н.п. Старогнатівка, о пів на першу ночі, понад годину лунали вибухи від 122-мм снарядів артилерії і 120-мм мін. Також мінометного обстрілу зазнали сили АТО в районах міста Авдіївка та Донецького аеропорту", - повідомляє штаб АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики протягом 23 липня здійснили 78 обстрілів позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.