ua en ru

Бойовики за добу 11 раз обстріляли сили АТО під Маріуполем, - штаб оборони

Бойовики за добу 11 раз обстріляли сили АТО під Маріуполем, - штаб оборони Сили АТО під Маріуполем знову обстрілюються бойовиками

Проросійські бойовики за минулу добу 11 раз обстріляли сили АТО в околицях Маріуполя. Про це йдеться в повідомленні штабу оборони Маріуполя в Facebook.

"За добу з 7:00 12 квітня до 7:00 13 квітня супротивник зробив 11 обстрілу позицій сил АТО в околицях Маріуполя", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики з мінометів, танків і стрілецької зброї 10 раз обстріляли Широкине, також один раз був обстріляний Павлопіль. Після півночі бійцям сил АТО було дозволено відкрити у відповідь вогонь з 82-мм мінометів.

"Вогонь у відповідь виявився успішним, і терористи запросили припинення вогню з 6:20. З 7:00 ситуація в секторі спокійна. За минулу добу жоден боєць української армії не отримав поранення. Втрат також немає", - йдеться в повідомленні.

За сутки с 7.00 вчерашнего дня и до 7.00 сегодняшнего, противник произвел 11 обстрелов позиций сил АТО в окрестностях Ма...

Posted by Оборона Мариуполя on 13 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, 12 квітня повідомлялося, що інтенсивність обстрілів Широкіно знизилася.