ua en ru

Бойовики за добу понад 100 разів порушили режим тиші, - штаб АТО

Бойовики за добу понад 100 разів порушили режим тиші, - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі

Після півночі вогнева активність терористів продовжилася на Донецькому напрямку

У зоні проведення антитерористичної операції протягом ночі ситуація залишалася напруженою. Про це повідомили у прес-центрі АТО у Facebook.

Бойовики збільшили кількість обстрілів позицій українських військ поблизу Донецька і на Артемівському напрямку.

"З 18 години вечора 31 липня і до півночі бойовики продовжували застосовувати озброєння, яке, згідно з Мінськими домовленостями, має бути відведено від лінії розмежування. Так, двічі, о 19:35 та о 22:50 злочинці зі 120-міліметрових мінометів били по наших опорних пунктах неподалік Пісків. Двічі мінометного обстрілу калібру 120 міліметрів зазнавала Авдіївка. О 20:50 з танка, о 21:10 з озброєнню БТР і о 23:20 зі 120-міліметрових мінометів бандити били по наших позиціях в Опитному ", - йдеться в повідомленні.

На Артемівському напрямку о 19:00 та 21:00 російсько-терористичні війська били з танків по селищу Миколаївка.

Протягом ночі в зоні АТО ситуація залишалася напруженою. Противник збільшив кількість обстрілів позицій українських війс...

Posted by Прес-центр АТО on 31 липня 2015 р.

Продовжуючи застосовувати тактику "випаленої землі", бойовики з мінометів вели вогонь по мирних населених пунктах. "Близько 22:00 злочинці обстріляли житлові будинки в Верхньотроїцькому і Авдіївці. Загалом, за минулу добу - 31 липня, зі 109 випадків порушення ворогом режиму тиші 70 обстрілів наших позицій зафіксовано в районі Донецька", - зазначили у штабі.

Також повідомляється, що після опівночі 1 серпня вогнева активність терористів із застосуванням практично всіх видів зброї продовжилася на Донецькому напрямку.

Нагадаємо, 30 липня бойовики 105 разів обстріляли позиції сил АТО.