ua en ru

Бойовики за добу 5 разів порушили перемир'я, ситуація стабільна, - штаб АТО

Бойовики за добу 5 разів порушили перемир'я, ситуація стабільна, - штаб АТО Фото: ситуація в зоні АТО стабільна

В зоні АТО дотримується режим тиші в цілому, бойовики вдаються тільки до провокаційних дій

За минулу добу, 3 вересня, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі проросійські бойовики п'ять разів порушили перемир'я, ситуація оцінюється як стабільна. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Наприкінці вчорашнього дня обстановка в зоні АТО залишалася стабільною. Незаконні озброєні формування, в цілому, дотримувалися режиму тиші. А поодинокі випадки застосування ворогом зброї були хаотичними і провокаційними... загалом, протягом 3 вересня, бандформування 5 разів порушували перемир'я", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що ввечері 3 вересня бойовики обстріляли зі стрілецької зброї і гранатометів опорний пункт сил АТО на півдні Авдіївки, а також у Опитному - з мінометів. Крім того, після опівночі там були обстріляні позиції українських військових із стрілецької зброї.

Наприкінці вчорашньої доби обстановка в зоні АТО залишалася стабільною. Незаконні збройні формування, в цілому, дотримув...

Posted by Прес-центр АТО on 3 сентября 2015 г.

Нагадаємо, в районі Щастя на фугасі підірвався український військовий, Володимир Києвлян з позивним "Тайфун".

"Вони вбили Тайфуну. Володимир Киян, позивний" Тайфун "підірвався сьогодні на фугасі недалеко від того місця, де вчора розправилися з мобільною групою по боротьбі з контрабандою", - написав він.

"Вчора ми говорили з ним по телефону. Останній раз - вночі. Говорили про Ендрю, про контрабанду. Він сказав:" Я не можу звинувачувати без фактів. Я завтра поїду, все перевірю, подивлюся сам. Ось, виїхав ...", - заявив волонтер.

Волонтер підкреслив, що загиблий військовий брав участь в самих жорстоких боях в районі Луганська.