ua en ru

Бойовики за добу п'ять разів прицільно обстрілювали позиції сил АТО

Бойовики за добу п'ять разів прицільно обстрілювали позиції сил АТО Фото: АТО

Бойовики здійснили 14 збройних провокацій

Бойовики протягом минулої доби 5 разів прицільно обстріляли позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook.

Повідомляється, що з початку доби бойовики здійснили 14 збройних провокацій проти українських воїнів, п'ять обстрілу були прицільними.

зокрема, ворожі снайпери двічі намагалися потрапити в наших воїнів у Новгородського. З снайперської зброї і великокаліберного кулемета бойовики били по позиціях сил АТО біля Луганського. В районі Мар'їнки вони двічі відкривали вогонь із стрілецької зброї.

"На ділянці лінії розмежування сторін між тимчасово окупованими українськими містами Донецьк і Горлівка російсько-терористичні бандформування хаотично обстрілювали наші опорні пункти в районі Троїцького, Новгородського, а схід Горлівки - поблизу Майорска", - сказано в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 годину 8 січня 2016 року:Ситуація в зоні проведення АТО відносно стабіл...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 січня 2016 р.

Також зазначається, що неподалік Донецького аеропорту під вогонь бойовиків знову потрапили Дослідне і Піски.

"У всіх випадках порушення окупантами режиму "повної тиші" вони застосовували стрілецьку зброю, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. Використання противником забороненого мінського домовленостями озброєння сьогодні зафіксовано не було. Біля Маріуполя і на Луганщині НЗФ зброї не застосовували", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, СБУ затримала військового при спробі продати зброю із зони АТО.