ua en ru

Бойовики за добу близько 90 разів обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу близько 90 разів обстріляли сили АТО, - штаб Фото: Бойовики на Донбасі

З шостої години вечора до опівночі відбулося понад 50 обстрілів

Бойовики протягом вчорашньої доби, 22 липня, здійснили 86 обстрілів позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Так, повідомляється, що, з шостої години вечора до опівночі відбулося понад 50 обстрілів.

"О 21.15 розпочався обстріл терористами селища Новгородське з боку Горлівки. Протягом сорока хвилин злочинці зі 122-мм артилерії вели вогонь по житлових кварталах. Також зі 122-мм гаубиць та 120-мм мінометів, які заборонені Мінськими угодами, бандформування відкривали вогонь по позиціях сил АТО поблизу н.п. Авдіївка, Новгородське, Піски, Ленінське, Опитне", - йдеться у повідомленні.

Окрім того зазначається, що о 22.05 диверсійно-розвідувальна група чисельністю до 10 чоловік намагалася проникнути на одну із позицій сил АТО в районі н.п. Опитне.

"Понад 10 разів протягом ночі бандформування вели вогонь зі стрілецької зброї та мінометів по позиціях наших військ в районі н.п. Мар'їнка, що в передмісті Донецька", - додали в прес-центрі.

ОПЕРАТИВНЕ ЗВЕДЕННЯ НА РАНОК 23 ЛИПНЯ 2015 РОКУПротягом вчорашньої доби, 22 липня, проросійські бандформування здійсни...

Posted by Прес-центр АТО on 22 липня 2015 р.

Нагадаємо, бойовики протягом 22 липня 34 рази обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.