ua en ru

Бойовики за добу 57 разів обстріляли позиції сил АТО

Бойовики за добу 57 разів обстріляли позиції сил АТО Фото: у зоні АТО кількість обстрілів зменшилася порівняно з минулою добою

Опівночі активність ворога значно зменшилась

У зоні антитерористичної операції (АТО) за минулу добу було зафіксовано 57 обстрілів позицій Збройних сил України, з них 46 - на донецькому напрямку та 11 - на маріупольському. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Позиції українських військових поблизу Зайцевого, Лозового, Майорська, Луганського, Троїцького та Пісків обстрілювалися з гранатометів різних калібрів та великокаліберних кулеметів, з зенітної установки ЗУ-23 вели вогонь по позиції поряд з Луганським.

У районі Мар'їнки, Лебединського та Павлополя бойовики вели вогонь з гранатометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Близько 20:00 терористи відкрили неприцільний вогонь з міномету та випустили по наших опорних пунктах поблизу Опитного 6 мін.

По позиціях на шахті Бутівка та в районі Авдіївки і Пісків вогонь вівся з різних калібрів та великокаліберних кулеметів.

З опівночі активність ворога значно зменшилась, було зафіксовано лише 2 обстріли позицій ЗСУ з стрілецької зброї поблизу Мар'їнки та Пісків.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину4 березня 2016 року:Обстановка в зоні проведення АТО залишається...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Thursday, 3 March 2016

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 2 березня 2016 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще один був поранений.