ua en ru

Бойовики за добу 28 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі

Бойовики за добу 28 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі Ілюстративне фото (vk.com/sdd_sevastopol)

Втрат серед українських військових немає

У районі проведення операції об’єднаних сил (ООС) минулої доби, 6 вересня, бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, заборонене мінськими домовленостями озброєння не застосовувалося. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Бойовики вели прицільний вогонь із озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Золоте-4, Майорськ, Південне, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине", - повідомляють у ООС.

Втрат серед українських військових немає.

Водночас, за даними розвідки, 6 вересня двох окупантів знищено та ще трьох поранено.

Від початку поточної доби, 6 вересня, бойовики п'ять разів обстріляли позиції ООС поблизу Кримського, Гнутового та Водяного. У ООС наголошують, що при цьому по позиціях поблизу Кримського вогонь вівся із застосуванням артилерії, що є грубим порушенням умов „шкільного" перемир'я.

Бойовики за добу 28 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі

Скріншот (facebook.com/pressjfo.news/)

Нагадаємо, з сьомої години ранку і до 18:00 6 вересня на Донбасі було зафіксовано 6 обстрілів, при цьому зазначається, що бойовики не застосовували заборонене мінськими угодами озброєння.