ua en ru

Бойовики за добу 25 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі

Бойовики за добу 25 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі Ілюстративне фото (vk.com/sdd_sevastopol)

Втрат серед українських військових немає

У районі проведення операції об’єднаних сил (ООС) минулої доби, 9 вересня, бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, у тому числі двічі з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Так, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Золоте, Світлодарськ, Південне, Верхньоторецьке, Красногорівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Новотроїцьке, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине", - повідомляють у ООС.

Крім того, бойовики обстрілювали позиції ООС поблизу населених пунктів Водяне та Лебединське на Маріупольському напрямку з мінометів калібру 82 мм. Також вдень в районі населеного пункту Кримське на Луганському напрямку один із опорних пунктів був обстріляний з озброєння бойової машини піхоти.

Втрат серед українських військових немає.

Водночас, за даними розвідки, 9 вересня було поранено чотирьох бойовиків.

Від початку поточної доби, 10 вересня, бойовики двічі обстріляли позиції ООС на Маріупольському напрямку в районі населених пунктів Водяне та Широкине з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойовики за добу 25 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі

Скріншот (facebook.com/pressjfo.news/)

Нагадаємо, 9 вересня з 7:00 до 18:00 бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню.