ua en ru

На Донбасі бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, - ООС

На Донбасі бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, - ООС Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

Втрат серед українських військових немає

На Донбасі протягом неділі бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військових немає. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби, з 7:00 до 18:00 російські окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Порушуючи мінські домовленості, сьогодні ворог застосовував міномети калібру 82-мм", - йдеться у повідомленні штабу ООС.

Зазначимо, що втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не допущено.

У прес-центрі поінформували, що протягом дня українські позиції були обстріляні в районах населених пунктів Кримське, Золоте, Південне, Мар'їнка, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутово, Водяне та Лебединське. За захисникам Кримського вівся прицільний вогонь з озброєння бойової машини піхоти. Позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного бойовики обстріляли з мінометів.

На Донбасі бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, - ООС

Нагадаємо, 8 вересня у зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі в аварії загинули двоє військових, ще один отримав поранення в результаті обстрілу.