ua en ru

Бойовики за добу 20 раз обстріляли позиції сил АТО

Бойовики за добу 20 раз обстріляли позиції сил АТО Фото: АТО на Донбасі

Найбільше обстрілам російсько-терористичні найманці піддавали донецький напрямок

Бойовики за минулу добу, 8 листопада, 20 раз обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції у Facebook.

"Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Поплічники терористів вели вогонь по всім секторам... Загалом по нашим позиціям було здійснено 20 обстрілів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема повідомляється, що розпочинаючи з 18 години вечора бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на артемівському напрямку обстрілювали Майорськ, Зайцеве та Шуми.

Також зазначається, що на луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї бойовики вели прицільний вогонь по українським позиціям в районі Щастя. А на маріупольському напрямку по Широкиному працював снайпер.

Як повідомляється, найбільше обстрілам російсько-терористичні найманці піддавали донецький напрямок.

"Тут з озброєння БМП-2, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї найманці шість разів обстрілювали захисників України в районі Авдіївки, тричі - Піски, а також вели вогонь по Верхньоторецькому, Красногорівці та Опитному", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, відзначається, що українські військові і надалі в односторонньому порядку продовжують дотримуватися Мінських домовленостей.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Поплічники терористів вели вогонь по всім секторам. Розпочинаючи ...

Posted by Прес-центр АТО on 8 ноября 2015 г.

Нагадаємо, вчора бойовики 15 разів обстріляли позиції АТО.