ua en ru

Бойовики штурмували позиції сил АТО в районі Новотроїцького

Бойовики штурмували позиції сил АТО в районі Новотроїцького Фото: бойовики пішли на штурм українських позицій біля Новотроїцького

За минулу добу терористи 104 рази порушували режим тиші

В районі Новотроїцького терористи пішли на штурм українських позицій, але були зупинені силам антитерористичної операції (АТО) вогнем у відповідь. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Ситуація в зоні АТО продовжує загострюватися. Так, бойовики спробували штурмувати Новотроїцьке, використовуючи міномети калібру 120мм, бойові машини піхоти і стрілецької зброї.


У напрямку Новотроїцького та Луганського бойовики застосували проти українських військ вогонь БМП, гранатомети, кулемети великого калібру і стрілецьку зброю. А поблизу українських позицій у Богданівці відбувся вогневий наліт з ствольної артилерії.

Протягом минулої доби, 14 квітня, бойовики 104 рази порушували режим тиші, що на 20% більше кількості обстрілів за 13 квітня.

"У напрямку населених пунктів Зайцеве, Дослідне, шахта Бутівка, Ленінське, Станиця Луганська, Новотроїцьке та Авдіївка загарбники стріляли з мінометів різного калібру 21 раз. Зокрема, по захисниках промислової зони, окрім цієї зброї, ворог 30 разів використовував іншу частину свого арсеналу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 12 квітня штаб АТО зафіксував рекордну кількість обстрілів бойовиків за поточний місяць.