ua en ru

Бойовики сьогодні понад 40 раз обстріляли позиції сил АТО, – штаб

Бойовики сьогодні понад 40 раз обстріляли позиції сил АТО, – штаб Фото: бойовики на Донбасі

Ситуація на донецькому та луганському напрямках залишається стабільно напруженою

Бойовики сьогодні, 13 липня, понад 40 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Ситуація на донецькому та луганському напрямках залишається стабільно напруженою. Станом на 18 годин, сьогодні, 13 липня, бойовики здійснили понад 40 обстрілу позицій сил АТО. 16 з них - порушуючи мінські домовленості", - йдеться в повідомленні.

Так, вчора і сьогодні терористи обстрілювали житлові квартали Авдіївки. Протягом дня бойовики обстріляли позиції українських військових біля Верхньоторецької, Троїцького, Майорського, Новобахмутовки, Пісок, Новгородського, Луганського, Невельського.

"З 13:40 в районі Мар'їнки працював снайпер. Протягом дня зафіксовано 5 прольотів ворожих безпілотників в небі над Луганщиною", - відзначили в штабі.

Ситуація на Донецькому та Луганському напрямках залишається стабільно напруженою. Станом на 18 годину, сьогодні, 13 липн...

Posted by Прес-центр АТО on 13 Июль 2015 г.

Нагадаємо, інформація про переміщення з місць своєї дислокації в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі батальйонів ДУК "Правий сектор" не відповідає дійсності.