ua en ru

Бойовики скинули з безпілотника вибухівку на українську військову частину в тилу

Бойовики скинули з безпілотника вибухівку на українську військову частину в тилу Фото: складна ситуація зберігається в передмістях Донецька

З безпілотника було скинуто 6 вибухових пристроїв

За минулу добу бойовики скоїли 18 обстрілів по позиціях сил антитерористичної операції (АТО) вздовж всієї лінії розмежування сторін. Після півночі вже було зафіксовано 6 обстрілу. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

За даними штабу АТО, складна ситуація зберігається в передмістях Донецька. Також, вночі бойовики обстрілювали українських захисників Авдіївки з гранатометів і стрілецької зброї. Опорні пункти недалеко від Мар'їнки обстріляли з стрілецької зброї.


"На Маріупольському напрямку бойовики били по позиціях сил АТО недалеко від Новотроїцького. Вони застосовували міномети калібру 120-мм. Захисників Широкиного обстрілювали зі стрілецької зброї і гранатометів. В Луганській обл. бойовики вели вогонь із стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів по укріплень в районі Новозвановки і Трьохізбенки", - йдеться в повідомленні.

Крім того, цієї ночі одну з наших тилових військових частин атакував ворожий безпілотник, з якого було скинуто 6 вибухових пристроїв. Однак втрат серед особового складу і техніки немає.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі 15 травня в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.