ua en ru

Бойовики з дозволу командування обстріляли сили АТО на Світлодарській дузі

Бойовики з дозволу командування обстріляли сили АТО на Світлодарській дузі Фото: бойовик "ДНР" (фото: facebook.com/Игорь Иванов)

Бойовики використали артилерію калібру 122 мм

Командування бойовиків дозволило обстріляти сили АТО з важкої артилерії по Світлодарській дузі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"В районі Світлодарської дуги ймовірно з власної ініціативи командування 3 і 7 мотострілкових бригад противника віддало наказ на застосування артилерії калібру 122 мм проти сил АТО. Сили Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей залишають за собою право на відповідь", - йдеться в повідомленні.

Заява Прес-центру штабу АТО: В районі Світлодарської дуги ймовірно з власної ініціативи командування 3 та 7 мотострілец...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) протягом вівторка, 13 лютого, бойовики чотири рази порушили режим тиші.

Крім того, на Луганському напрямку противник з мінометів калібру 120-мм вів вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу населеного пункту Троїцьке. Біля Новозванівки бойовики здійснили кілька пострілів з великокаліберних кулеметів. Внаслідок обстрілів жоден військовослужбовець сил АТО не постраждав.