ua en ru

Бойовики понад 40 разів обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики понад 40 разів обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Обстріли ведуться із забороненої Мінськими домовленостями зброї

Бойовики за 21 липня 2015 р. понад 40 разів обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"Сьогодні, 21 липня, станом на 18:30, позиції сил АТО понад 40 разів обстріляні з боку російсько-терористичних військ. З них, близько половини із забороненої Мінськими домовленостями зброї", - йдеться у повідомленні.

ОПЕРАТИВНЕ ЗВЕДЕННЯ НА ВЕЧІР 21 ЛИПНЯ 2015 РОКУСьогодні, 21 липня, станом на 18.30, позиції сил АТО понад 40 разів обс...

Posted by Прес-центр АТО on 21 Июль 2015 г.

Повідомляється, що з 7:00 ранку російські терористи протягом півгодини наносили удари з танку по житловому району села Зайцеве, що під Горлівкою. 152-х та 122-мм артилерія, 120-мм міномети й танки гатили по позиціях захисників України з початку доби.

Зазначається, що поблизу Донецького аеропорту обстріли позицій АТО відбуваються цілодобово.

"Сьогодні обстрілам зі 152-мм артилерії піддалися наші позиції поблизу н.п. Розсадки, Майорськ, Роти, Красний Пахар, Зайцеве, Лозове, Курдюмовка. Зі 120-мм мінометів - поблизу н.п. Санжарівка, Авдіївка. З танку - в районі Богданівки, Миколаївки, Опитного. Окрім того, практично вздовж усієї лінії розмежування російські окупанти провокували наших захисників на відкриття вогню, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, та крупнокаліберні кулемети. Попри все це, Українські військові надійно утримують оборонні рубежі та готові до будь-якого розвитку подій", - повідомляють у штабі АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики знову обстрілювали Станицю Луганську, в місті немає світла і газу.