ua en ru

Бойовики 26 разів порушили режим тиші" в зоні АТО, - штаб

Бойовики 26 разів порушили режим тиші" в зоні АТО, - штаб Бойовики 26 разів порушили режим тиші" в зоні АТО

Бойовики 13 квітня з 18 години вечора до півночі 26 разів порушили режим тиші" в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"13 квітня з 18 години вечора до півночі російсько-терористичні війська так званих ДНР і ЛНР продовжували збройні провокації, вели обстріл позицій наших військ. Бандформування на лінії розмежування 26 разів порушили режим тиші, в основному з застосуванням мінометів, у тому числі у 8 випадках - калібру 120 міліметрів", - йдеться в повідомленні.

Як заявили в штабі, найбільш напруженою була ситуація на Донеччині, де бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Пісок, Авдіївки, Досвідченого, а також шахти Дутовка. В районі Маріуполя вечір понеділка пройшов без обстрілу. У Луганській області терористи двічі обстріляв опорний пункт сил АТО неподалік Старого Айдара і в районі урочища Суходіл.

"У зазначений період ворог досить активно вів повітряну розвідку. На Луганщині та поблизу Маріуполя нашими військовими зафіксовано 8 прольотів безпілотників противника. Один з них над населеним пунктом Тепле поблизу Станиці Луганської збитий засобами протиповітряної оборони Збройних Сил України", - відзначили в прес-центрі.

13 квітня з 18 години вечора до опівночі російсько-терористичні війська так званих ДНР і ЛНР продовжували збройні провок...

Posted by Прес-центр АТО on 13 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, вчора, 13 квітня, виповнився рівно рік з початку АТО.