ua en ru

Бойовики 16 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО

Бойовики 16 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО Бойовики продовжують провокаційну діяльність

У штабі антитерористичної операції заявили, що протягом дня бойовики скоїли 16 обстрілу позицій сил української армії. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Сьогодні, 4 квітня, з опівночі до 18:00 противник 16 разів порушував режим тиші. В основному ворог використовував вогнепальну зброю", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, поблизу Донецька бойовики тричі з гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Авдіївку і один раз Опитне.

На Луганщині під мінометний вогонь потрапили позиції сил АТО поблизу селища Оріхове.

Також протягом дня терористи 4 рази обстріляли Майорск.

"Цинічність бандитів яскраво підтвердив сьогоднішній провокаційний обстріл. Щоб звинуватити українську армію у зриві мирних домовленостей, бойовики відкрили вогонь з тимчасово непідконтрольної нашим військам території по Донецьку", - наголосили у штабі.

Крім того, уздовж лінії розмежування проводяться роботи з розмінування полів, а групи цивільно-військового співробітництва надають гуманітарну допомогу населенню найбільш постраждалих від обстрілу міст і селищ Донбасу.

В зоні АТО тривають збройні провокації російсько-терористичних угруповань проти українських військ. Так сьогодні, 4 кві...

Posted by Прес-центр АТО on 4 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу загинули 3 українських військових, 2 поранено.