ua en ru

Бойовики 65 разів за день обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики 65 разів за день обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: бійці АТО

Більшість обстрілу зафіксовано на донецькому напрямку

Бойовики на Донбасі зробили за день 65 обстрілу позицій сил антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"Підконтрольні російської влади незаконні збройні формування протягом дня 65 раз обстріляли позиції українських військ і мирні населені пункти в зоні проведення АТО", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, більшість обстрілу зафіксовано на донецькому напрямку.
Так, кілька разів з 120-мм мінометів і 122-мм артилерійських систем бойовики били по позиціях в районі Досвідченого, Пісків, Мар'їнки, Новоласпы, Старогнатовки. Новомихайловку обстріляли з танків і РСЗВ "Град".

"З "Градів" ворог бив по Троїцькому в районі Артемівська. На цьому ж напрямку з мінометів калібру 120 мм бойовики обстріляли Золоте. Луганське - з гранатометів, озброєння бойових машин, тут також працювали ворожі снайпери", - відзначили в штабі.

Крім того, напружену ситуацію штаб фіксує в районі Луганська. "Трьохізбенка, Кримське, Сокільники, Новотошковское, наші позиції південніше Донецького злочинці неодноразово обстріляли з мінометів різних калібрів, танків, гранатометів, зенітних установок", - додали в штабі.

У Маріуполя бойовики були менш активні. Три рази вони здійснювали обстріли із стрілецької зброї і автоматичних станкових гранатометів. Під вечір по Широкіно вони вдарили з 122-мм гаубиць і РСЗВ "Град-П".

Також двічі за день бойовики били з танків по будинках мирних жителів в Дослідному.

Підконтрольні російській владі незаконні збройні формування впродовж дня 65 разів обстріляли позиції українських військ ...

Posted by Прес-центр АТО on 14 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув 1 військовий, 21 - поранений.