ua en ru

Бойовики поширюють інформацію про підготовку сил АТО до "наступальних дій" у березні, - ГУР

Бойовики поширюють інформацію про підготовку сил АТО до "наступальних дій" у березні, - ГУР Фото: бойовик "ДНР" (facebook.com/Игорь Иванов)

Бойовики продовжують нарощувати масштаби антиукраїнських пропагандистських заходів

Бойовики на окупованому Донбасі поширюють інформацію про підготовку сил антитерористичної операції (АТО) до "наступальних дій" у березні. Про це з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомив на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"Серед населення окупованих районів активно розповсюджується викривлена та недостовірна інформація про підготовку сил АТО до ведення наступальних дій у березні цього року", - зазявив Гуцуляк.

Зокрема, на підкріплення такої дезінформації "МВС ДНР" видало розпорядження про проведення підготовки планів евакуації, створення запасів пально-мастильних матеріалів та провізії.

Крім того, за даними розвідки, окупаційні "адміністрації" Донецької та Луганської областей продовжують нарощувати масштаби антиукраїнських пропагандистських заходів, маніпулюючи інформацією щодо закону України про реінтеграцію Донбасу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за даними групи "Інформаційний спротив", на Донбасі бойовики окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) зміцнюють свої позиції вздовж лінії розмежування.